Flowcrete gulv på parkeringsanlæg
Sidebar

Flowcrete gulve i Nordjylland

Vi samarbejder med harpiksgulvproducenten Flowcrete som har produceret gulve i højeste kvalitet i mere end 50 år. Vi kan dermed udføre skridsikre og fugefri gulve fra Flowcrete til vores kunder i hele Nordjylland.

Med Flowcrete gulve får du en skræddersyet gulvløsning til dine behov hvor funktionalitet er kombineret med dekorative farver og udførelse. Disse gulve er gulve med epoxy- og polyuretanbelægning som giver et gulv med stærke ydeevner til kommercielle og industrielle miljøer.

Flowcrete gulve er ideel i:

Bilindustrien

Få et rengøringsvenligt og skridsikkert bilværksted med et Flowcrete gulv.

Boligforeninger

Et gulv fra Flowcrete vil du får en lang holdbarhed, sikkerhed, stabilitet og dekorativt udseende. Disse fordele gør et gulv fra Flowcrete et optimalt valg til arealer i beboelsesejendomme, parkeringshuse og lagerbygninger.

Detailhandel

Forny dit detailhandlens miljø med et moderne, dekorative, rengøringsvenlige og slidstærke fugefri Flowcrete gulv.

Elektronikindustrien

Gulvet sørger du for at gulvet i din elektronikfabrik kan modstå elektrostatisk aktivitet ved at vælge fugefri gulvbelægninger.

Fødevareindustrien

Med et Flowcrete gulv til fødevareindustrien får du et gulv som både er skridsikkert, rengøringsvenligt og stabilt til håndtering af tunge maskiner.

Fremstillingsindustrien

Et gulv fra Flowcrete kan klare tungt maskineri, mekaniske påvirkninger, kørsel med gaffeltruck samt olie-, fedt- og kemikalieangreb.

Parkeringsmiljøet

Med et Flowcrete gulv giver du et stærkt førstehåndsindtryk af dit parkeringshus.

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Hårdfør harpiks gulv fra Flowcrete

Flowcrete er ikke kun ideel i ovenstående eksempler. Diss gulve fungerer i mange forskellige industrier. Finder du derfor ikke din virksomhedsindustri foroven skal du blot tage kontakt til os, hvor en af vores Flowcrete specialister vil kunne besvare dine spørgsmål.

Vi tilbyder et bredt sortiment af gulve fra Flowcrete. Når du vælger et gulv får du gulvbelægning med basis for holdbare og inspirerende miljøer i hele verden.

Kontakt os for Flowcrete gulve

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et Flowcrete gulv. Vi kan kontaktes telefonisk på 71 90 29 33, hvor vi står klar til at besvare spørgsmål og rådgive dig. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller til mailadressen info@aalborgepoxy.dk.

Skriv til os

Ring til os