Værksted med epoxygulv
Sidebar

Industrigulve i epoxy – skridsikre værkstedsgulve

Hvis du har brug for nye og fugefrie industrigulve, såsom værkstedsgulve, produktionsgulve, lagergulve eller lignende, så er det vigtigt, at gulvene er robuste og kan modstå belastninger. Et industrigulv skal kunne tåle tung vægt, maskiner og samtidig være skridsikkert at færdes på. Aalborg Epoxy tilbyder yderst slidstærke industrigulve, der egner sig perfekt til forskellige industrianlæg såsom:

  • Lagerbygninger
  • Parkeringshuse
  • Værksteder
  • Skoler
  • M.v.

Skridsikre gulve til industri & erhverv

Epoxy egner sig godt til fødevareindustrien og medicinalindustrien og som gulvløsning i produktionsfaciliteter, da det er muligt at sikre en god hygiejne og nem rengøring, da gulvene er fugefrie. Gulvene fås i et væld af farver og nuancer og kan laves med en skridsikker overflade, som er velegnet til et industrigulv. Gulvbelægningen er både kemikalieresistent og modstandsdygtig over for stød og ridser, og den fugefrie overflade gør gulvene hygiejniske og nemme at rengøre. Samtidig er det muligt at lægge en lydsvag belægning, så trinstøj og rumstøj dæmpes.

Værkstedsgulv med epoxy belægning

Epoxy er et ideelt materiale til gulve i fødevare- og medicinalindustrien samt i produktionsfaciliteter, da det giver mulighed for en god hygiejne og nem rengøring, da gulvene er fugefrie. Derudover fås gulvene i forskellige farver og nuancer og kan laves med en skridsikker overflade, hvilket er velegnet til et industrigulv. Gulvbelægningen er både kemikalieresistent og modstandsdygtig over for stød og ridser, og den fugefrie overflade gør gulvene hygiejniske og nemme at rengøre. Det er også muligt at lægge en lydsvag belægning, så trinstøj og rumstøj dæmpes.

Fordelene ved at vælge epoxy som gulv er, at gulvet er:

  • Rengøringsvenligt
  • Skridsikkert
  • Slidstærkt
  • Lydsvagt
  • Fugefrit

Høj kvalitet til rimelige priser

Vores fagspecialister leverer kvalitetsarbejde til aftalt tid og fornuftige priser. Vi har leveret professionelle gulvløsninger til mange forskellige brancher, og vi lægger stor vægt på, at du får et flot og veludført resultat, du kan være tilfreds med.

Fageksperter inden for gulve

Aalborg Epoxy har lang erfaring og ekspertise inden for professionelle gulvløsninger med epoxy, og vi sætter en stor ære i at udføre kvalitetsarbejde og have tilfredse kunder. Vores viden og erfaring inden for branchen gør, at vi kan udføre en sikker og professionel påføring og give kvalificeret vejledning til dit projekt.

Vil du høre mere om industrigulve?

Har du spørgsmål til industrielle gulve og gulvbelægning? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale og få professionel rådgivning om din gulvløsning. Vi leverer kvalitetsløsninger til både private og erhverv.

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

 

Skriv til os

Ring til os