Stue med epoxy gulv
Sidebar

Værkstedsgulve

Værkstedsgulve skal være holdbare, skridsikre, slidstærke, nemme at rengøre og selvfølgelig modstandsdygtige overfor forskellige kemiske stoffer, som typisk bruges i et værksted, som fx olie, syrer og opløsningsmidler. 

Alt det, og meget mere, får du, når du vælger et epoxygulv som dit værkstedsgulv. Og hvis du vælger Aalborg Epoxy til at lægge gulvet, får du et topprofessionelt resultat, som holder i mange år. Vi er nemlig eksperter i epoxygulve, og har lagt mange værkstedsgulve for kunder i både Nordjylland og på Sjælland. 

Et epoxyværkstedsgulv er en oplagt løsning, uanset om der er tale om et fritidsværksted i din private bolig, eller et professionelt værksted som fx et autoværksted, produktionsfaciliteter, lagerfaciliteter eller noget helt andet. 

Skal vi også lægge dit nye værkstedsgulv? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi udarbejder gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på et flot og ekstremt slidstærkt værkstedsgulv til dig.

Et moderne og stilfuldt værkstedsgulv

Det vigtigste er selvfølgelig, at et værkstedsgulv er holdbart, sikkert, let at rengøre og modstandsdygtigt overfor forskellige kemikalier. Men et værkstedsgulv må også gerne være pænt og nydeligt at se på. Og det er et epoxygulv. 

Uanset om du er på udkig efter et værkstedsgulv til dit værksted i din private bolig eller et værkstedsgulv til din virksomhed, får du med et epoxygulv et stilrent, æstetisk og moderne værkstedsgulv. Epoxygulve fås desuden i en lang række forskellige farver og nuancer, så du finder helt sikkert et, som falder i din smag. 

Hos Aalborg Epoxy har vi mange års erfaring med epoxygulv som værkstedsgulv og kan derfor give dig råd og vejledning om, hvilke farver der vil passe godt til netop dine omgivelser.

Fremtidssikre dit værksted med et værkstedsgulv i epoxy

Der findes, efter vores opfattelse, ikke et bedre værkstedsgulv, end et værkstedsgulv i epoxy. Det skyldes ikke mindst, at et epoxygulv er ekstremt slidstærkt og holdbart og således kan det sagtens modstå slid og belastning fra maskiner, værktøj, kemikalier og hvad det ellers måtte blive udsat for. 

Et værkstedsgulv i epoxy er desuden nemt og hurtigt at rengøre. Olie, fedt, snavs mm. tørres let op med en fugtig klud eller moppe. Der er ingen behov for stærke rengøringsmidler. 

Epoxygulve fås desuden også med skridsikker overflade, så risikoen for at glide eller falde når du arbejder, reduceres markant. Med et værkstedsgulv i epoxy får du derfor også et utrolig sikkert gulv. 

Til sidst men ikke mindst, så  er et værkstedsgulv i epoxy en meget økonomisk løsning, da det kan holde i mange år og stort set ikke har nogen løbende vedligeholdelsesomkostninger.

Ønsker du et værkstedsgulv, der er både funktionelt og flot at se på?
Kontakt Aalborg Epoxy på tlf. 20 73 17 09 eller udfyld vores kontaktformular. Hos Aalborg Epoxy står vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud!

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Herunder kan du se en række eksempler på anvendelsesmulighederne for epoxy:

Vil du se flere billeder, kan du kigge på vores Facebookprofil her: Aalborg Epoxy

Skriv til os

Ring til os