Epoxy gulve indenfor i bygning
Sidebar

Epoxy har mange anvendelsesmuligheder

Mange tror fejlagtigt, at epoxy kun kan anvendes til gulvet. Det er imidlertid en misforståelse, eftersom den høje slidstyrke og rengøringsvenlige overflade nemt kan anvendes i andre sammenhænge. Herunder vil vi komme ind på en række eksempler, hvor en professionel behandling med epoxy kan overvejes. Du er også velkommen til at kontakte os med specifikke spørgsmål – ring på 71 90 29 33, eller udfyld nedenstående kontaktformular.

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Rengøringsvenlige vægge i stalden

Det kan være en tidskrævende opgave at foretage den daglige rengøring i stalden – men hvis både gulv og vægge er behandlet med epoxy, tager det markant kortere tid. Epoxymalede vægge er nemlig meget nemme at rengøre, samtidig med at de er utrolig slidstærke. Derfor er de et optimalt valg i stalde og andre steder, hvor der ofte skal gøres rent.

Ideel løsning til fabrikshaller

Såvel gulve som vægge i en fabrikshal er ofte udsat for et kraftigt slid – fra mennesker, flytning af maskiner, rulleborde og gaffeltrucksHer stilles der ekstraordinære krav til belægningen. Epoxy er op til tre gange så stærkt som beton, hvorfor det bør overvejes til såvel gulve som vægge.

Borde med epoxybehandling

Epoxybehandling kan ligeledes anvendes til borde – så du aldrig mere skal bekymre dig om sarte bordplader, når den først er blevet, hvor alt efterlader mærker. Vi kan male dit bord med epoxy, så du får en meget slidstærk overflade. Farver er som bekendt et spørgsmål om smag, men vi kan lave alt fra rene sorte eller hvide bordplader – til kunstfærdige farvesammensætninger, som illustreret i den blå bordplade. Priserne for disse eksempler er følgende:

  • Den sorte bordplade: 3.000 kr
  • Den blå bordplade: 3.500 kr.

Det er også muligt at bruge krystalklart epoxy til f.eks. indstøbninger af genstande.

Se galleri med flere anvendelsesmuligheder

Skriv til os

Ring til os