Stue med epoxy gulv
Sidebar

Epoxy gulv Nordjylland

Aalborg Epoxy tilbyder epoxy gulv i Nordjylland. Hvis du leder efter et slidstærkt gulv med lang holdbarhed, så er epoxy det oplagte valg – og vores hold af fagfolk er et ligeså oplagt valg til at lægge gulvet for dig.
Vi har årelang erfaring med epoxy gulv i Nordjylland. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit projekt, fx epoxy gulv til din garage, til din virksomhed eller måske du ønsker epoxy gulv i Nordjylland til dit badeværelse eller køkken.

Opdag holdbarheden og det flotte udtryk ved epoxy gulve. Aalborg Epoxy tilbyder skræddersyede løsninger, der kombinerer æstetik og slidstyrke. Vi tilbyder epoxy gulve i hele Nordjylland og du kan forvente høj standard og smukke resultater! Uanset hvilket rum du ønsker et epoxy gulv i, har vi en løsning der kan tilpasses dine behov. Vi tilbyder blandt andet epoxy gulv til lager, garager og erhverv.

Ring til os på tlf. 20 73 17 09, eller udfyld kontaktformularen herunder, så tager vi fat i dig ved førstkommende lejlighed og får en snak om dit nye epoxy gulv i Nordjylland.

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?
Jeg er ikke en robot

Kompakt gulve og epoxy til private og erhverv

Brugen af epoxy gulvbelægning kan typisk overvejes, hvis der stilles særligt høje krav til slidstyrke, nem vedligeholdelse, rengøringsvenlighed – samt en vis skridsikkerhed. For eksempel er det et oplagt valg at have et epoxy gulv i en garage. Epoxy gulvbelægning anvendes både i det private og i erhvervsmæssige sammenhænge. Det kan eksempelvis være:

  • Landbrug
  • Fabrikker
  • Autoværksteder
  • Lagergulve
  • Garager
  • Badeværelser
  • Institutioner

Epoxy består af to elementer – en hærder og en binder (tokomponent), der tilsammen giver et utrolig fleksibelt og kraftfuldt produkt, der er op til tre gange så stærkt som beton.

Hvad med udseendet?

Det æstetiske udtryk er jo altid en faktor, som man skal overveje. Det betyder naturligvis mindre, hvis der er tale om et epoxy gulv i en garage, men er til gengæld helt centralt, hvis det handler om husets badeværelse. Vi kan berolige dig med det samme – epoxymaling kan fås i snart sagt alle farver og nuancer – og den er lysægte, hvilket betyder, at den ikke falmer med tiden.

Få en fagmand på opgaven

Der findes mange gør-det-selv-opgaver, som snildt kan varetages af den glade amatørhåndværker. Det tager måske lidt længere tid, men opgaven kan ofte udføres på et fornuftigt, kvalitetsmæssigt niveau. Sådan er det ikke nødvendigvis med epoxy gulve. Her er tid nemlig en afgørende faktor, da epoxy hærder relativt hurtigt. Det betyder, at der skal arbejdes hurtigt og præcist, hvorfor vi anbefaler at få en fagmand på opgaven.

Mangler du epoxy gulv i Nordjylland og omegn?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger? Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Herunder kan du se en række eksempler på anvendelsesmulighederne for epoxy:

Vil du se flere billeder, kan du kigge på vores Facebookprofil her: Aalborg Epoxy

Skriv til os

Ring til os