Microcement
Sidebar

Microcement til attraktive priser

Trænger badeværelset til en opfriskning, eller ønsker du et rum med samme struktur fra gulv til loft? Et microcement gulv, køkken eller badeværelse kan give en flot og rustik overflade, der samtidig er robust, fugefri og nem at gøre ren og vedligeholde.

Vi lægger gulvet til gode priser. Kontakt os og hør mere om, hvad et microcement gulv koster.

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Mange muligheder med microcement

Microcementen kan lægges direkte ovenpå de eksisterende gulve, fliser eller vådrumsplader. Overfladen kan gøres enten skridsikker eller glat. Med microcement er mulighederne næsten uendelige, hvis du ønsker et unikt og rustikt design, som kan udføres i et væld af farver og nuancer.

Fordelene ved microcement gulv og væg

  • Fugefrit
  • Slidstærkt
  • Vandafvisende
  • Rengøringsvenligt

En prisvenlig designløsning

Microcement er en billig metode, så du undgår en omfattende proces med at renovere og modernisere. Du slipper for at nedrive vægge eller at lægge et helt nyt gulv, da du i de fleste tilfælde kan påføre cementen direkte ovenpå de eksisterende belægninger. Microcement kan lægges på næsten alle overflader lige fra badeværelse, køkken, terrasse og til udendørs og indendørs gangarealer, og den giver et flot og robust betonlook.

Hvad koster microcement gulv, bad og køkken?

Din pris på microcement gulv, køkken eller badeværelse er afhængig af, hvor stort arealet er, og om der skal påføres microcement på både gulve, vægge og lofter. Omkostningerne omfatter både planlægning, arbejdstid og materialer. Typisk kan større arealer have en lavere arealpris, da omkostningerne her kan fordeles ud over et større område.

Kræver korrekt håndtering

Det er en kombination af bl.a. cement og epoxy, som kan tilpasses alt efter ønsker til udseende og egenskaber på belægningen. Korrekt påføring af microcement kræver ekspertise og kendskab til håndtering af materialet, så der opnås den optimale kemiske og mekaniske styrke i belægningen. Cementblandingen kan tilpasses alt efter, om der ønskes en glat eller skridsikker overflade.

Få en erfaren og professionel gulvmontør

Microcement gulve er blevet meget populære, og man forstår godt hvorfor. Det kan påføres stort set alle overflader og passer ind i alle rum. Når du vælger en professionel fagmand til opgaven, er du sikker på at få et holdbart og korrekt udført resultat i høj kvalitet.

Microcement til gode priser

Har du spørgsmål til vores gulvløsninger? Eller ønsker du at høre mere om, hvad microcement koster? Kontakt Aalborg Epoxy for råd og vejledning og få en erfaren gulvspecialist til at montere dit gulv.

Se galleri med flere anvendelsesmuligheder

 

Før og efter

Skriv til os

Ring til os